Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2014 06:04 - Хунтата на панХохoлите от МайМунДана се разпада.Яценюк сдаде сам поста.Търсейки миша дупка в кораба Ок.Рай.На.Хиляди фашисти на Пороженко са обкръжени в жегата
Автор: kenefski Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1194 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 27.07.2014 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ок-Рай-На се разпада на парчета. Хиляди грешни пан фашисти на заповедника панПораженко са обкръжени в жегата на Донбас: немити, недраги, гладни, ранени, болни, уморени, далеч от ласките на жените си и децата си, хохо́ли.
   Ок-рай-ненската хунта на панХохо́лите от панМайМунДана се разпада навсякъде и във всичко.
image image  панЯценюк се сдаде сам от поста си на министър председател, който си бе извоювал с принадлежащата му кървава пан фашистка революция-преврат, през февруари тази година.
   панЯценюк няма да е добре дошъл в никоя еврейска синагога По света и у дома си, заради геноцида над населението в Донбас.
   панЯценюк повлече крак и минава в забвение или да чете лекции на американски студенти отвъд Ок-Еа-На...Търсейки миша дупка в пробития кораб Ок-Рай-На. Под претекста на кривата ракета, на която вуната и пречел, както преди 20 години един друг с изцъклен поглед, но в България, по времето на СДС - панФ.Д. си направи сепуко, политическо и се трупяса, политически.
   Хиляди грешни пан фашисти-хохо́ли на заповедника панПораженко са обкръжени в жегата на Донбас: немити, недраги, гладни, ранени, болни, уморени, далеч от ласките на жените си и децата си, хохо́ли.
 
//  ... Украинская армия пытается вырваться из окружения рядом с поселком Пески. Поселок, рядом с которым батальон нацгвардии "Донбасс" попал в окружение, находится рядом с донецким аэропортом. В этом районе постоянно происходят столкновения противоборствующих сторон.
   Депутат-радикал пан фашист Олег Ляшко на своей страничке в одной из социальных сетей подтвердил, то что батальон украинских карателей попал в окружение.
"-- Срочно! Бойцы батальона "Донбасс" попали в окружение боевиков на западной окраине Донецка. Им как можно скорее нужно подкрепление. У кого есть связь с руководством "Донбасса" или другими формированиями, которые могли бы это обеспечить, – сообщите", – написал Ляшко.
  -image
  Донецка област  --„Противникът е силно деморализиран“. Продължават боевете край Мариновка и Дубровка.
  =====
--Тежки загуби претърпя новопристигналият
батальон „Азов, - заяви Стрелков...

  =====



 
    Дописка на  пан Белчо Цанев, в която има  твърдения и за вагони:
    Спомних си романа "Бялата гвардия" на Михаил Булгаков (цитирам по памет) в първия миг, в който чух новината за поредното злодеяние на Киев - отклоняването на природен газ от преминаващите през Украйна транзитни тръбопроводи от Русия за Европа.
    Той прекрасно илюстрира народопсихологията на хохлите - винаги да започват нещо, което не знаят до какво ще ги доведе.  
   Народопсихология, доминираща в политиката на Киев през кратката история от обособяването на Малорусия като държавата Украйна и до днес. Това е народопсихологията на малките - по дух и по история, не по население - народи, които коват самочувствието си на гърба на своите съседи. При това на тези, от които са се отделили по силата на политически интриги. Както го правят и т.нар. македонци.
   Да отклоняват газ от доставките на "Газпром" за Европа, на украинците им стана навик. Тази година първи от наглата кражба изпищяха Румъния, Унгария и Полша, а от 3 януари намаля горивото и в газопроводите за България, Турция, Гърция и Македония. Следват Германия, Белгия и други държави. Има обаче една съществена разлика - докато повечето цитирани страни имат алтернативни доставки от Северно море и Африка, то единствената, която разчита само на минаващия през Украйна руски газ, е България. Разбира се, на Киев не му пука, че за да осигури гориво за топлофикациите и индустрията, "Булгаргаз" ще изпомпва газ от хранилището в Чирен - разходи, които ще останат за сметка на държавната ни компания. Не му пука и че дневният дебит от Чирен е твърде нисък и при спад на доставките от Исакча над 20% налягането в тръбите ще падне, което ще се отрази и на всички потребители на синьо гориво. Не се трогва Киев и от факта, че при нормализиране на доставките "Булгаргаз" трябва да напълни газохранилището, и то веднага. Разбира се, това няма да стане на по-ниските цени, каквито обикновено са през лятото, а на високите, на които газът се продава през зимата. Всичко това носи на "Булгаргаз" загуби от порядъка на стотици хиляди долари за всеки ден, в който Украйна ни краде.
    Да бяха само проблемите с транзита на руски газ през Украйна, да преглътне човек. Но по същия начин Киев блокира и останалите си икономически отношения със София. От години Украйна трайно саботира транзита на български стоки с влакове за Русия, като бави или изобщо не подава вагони, а на всичко отгоре удвои наема за тях. Това принуди нашите търговци да превозват стоките през Чоп, Унгария. От началото на 90-те години Украйна е бариера и пред българския международен автомобилен транспорт, натоварен със стоки за Русия. Със свещ да търсите, няма да намерите дори един шофьор, който да не е готов да разказва с часове за ядовете по пътищата на Украйна. Това принуди българския транспорт да търси алтернативни пътища за Русия и доведе до предстоящото откриване на първата директна фериботна линия между Варна и руския порт Кавказ.
    Киев се оказа и истински Клондайк за склонните към далавери нашенски и украински железничари. Служители на БДЖ и "Железопътна администрация" отдавна се чудят как изчезнаха на украинска територия 1800 български широкорелсови вагона, обслужващи фериботния комплекс Варна-Иличовск. Средната цена на всеки от тях е 50 хил. евро, следователно БДЖ са ужилени от далаверата с около 90 млн. евро. По въпроса обаче родната прокуратура наивно мълчи.
   Разбира се, Киев не дава адекватен отговор на нито един от поставените въпроси, като има навика да се прави винаги на ощипана мома. Затова е крайно време София, самостоятелно или заедно с всички ощетени страни, най-вече членки на ЕС, да заведе в международен арбитраж иск срещу Киев за компенсиране на всички нанесени вреди.
   Редно е Киев да си плати за това, че съзнателно въвлича трети страни в дългогодишните си спорове с Москва, като им нанася огромни щети. Явно Украйна не се поучи от факта, че неотдавна НАТО хлопна вратата под носа й. Крайно време е целият международен шантаж на Киев да се завърне обратно към бреговете на Днепър под формата на международен икономически бумеранг. Само той ще укроти самозабравилите се хохоли.

=================================

  Хохо́л (жен. хохлу́шка) — этнофолизм, иногда шутливое прозвище украинцев.
    Впервые зафиксировано в словаре «Триязычный лексикон» Поликарпова в 1704 году.

image    Термін «хохол», яким позначали українців, за однією з версій походить від  «хохла» на голові
 
     Значение «украинец, малоросс» для термина «хохол» также записано в «Толковом словаре» Даля.
  «Словарь современного русского литературного языка», изданный в 1965 году, утверждает, что хохол — «название украинца, шутливое, фамильярное».
  По определению словаря Ушакова (
19351940) — «в устах шовинистов — великоросов — украинец» с указанием, что слово является дореволюционным, разговорным, шутливым, бранным.......

 По определению Толкового словаря русского языка Ожегова, «Хохлы (устар. и разг.) — то же, что украинцы».

   В XIX веке в Сибири хохлами могли называть не только украинцев, но и белорусов, и русских переселенцев из южных районов европейской части России.
  Некоторые же группы украинских переселенцев нередко использовали в это время традиционно считавшееся оскорбительным слово «хохол» в качестве этнонима — самоназвания, указывающего на отличие от великороссов. В частности этнографами зафиксировано несколько легенд на Слобожанщине, в Харьковской губернии, Купянском районе, о сотворении «хохлов» и «москалей» апостолами Петром и Павлом.

  СМИ сообщил, что в заповеднике "Хомутовская степь" в Донецкой области змеи покусали бойцов карательного батальона "Азов".  Он, предположительно, финансируется лидером Радикальной партии Украины Олегом Ляшко. Направленные по приказу Киева на выполнение задачи силовики попросили помощи и медикаментов в больших количествах.
  – Говорят, гадюка на вкус как курица. Это неправда. – говорит солдат. – Кушать у нас уже нечего.
  По его словам, ополченцы взорвали трансформатор и отключили электричество, прервали водоснабжение района расположения украинского подразделения.





Гласувай:
12



1. apostapostoloff - Ама пък у нас
25.07.2014 06:34
Асен Генов най- накрая ви се изсра в левичарските мордички. Направо ви еба дръндара лелин. Натутурузи ви го целио. Барабар с макарите. Сега сополив ще го целувате.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kenefski
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 637303
Постинги: 373
Коментари: 299
Гласове: 988
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930