Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2015 18:41 - Владика Лонгин Банченский, Украйна:Убити са около десет хиляди войници и дори майките им не знаят, че те вече не са между живите.Владика Лонгин Банченский
Автор: kenefski Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2692 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.02.2015 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Убити са около десет хиляди войници и дори майките им не знаят, че те вече не са между живите.
==
САЩ се наслаждават на кръвопролитието в Украйна
/Автор: ravramov image ravramov.blog.bg/novini/2015/02/26/sasht-se-naslajdavat-na-kryvoprolitieto-v-ukraina.1341550
 ...Банченския епископ Лонгин(Жар), викарий на Черновицката епархия на УПЦ МП.....
         Епископ Лонгин относно мобилизацията
   Призовавам ви да бъдете единни и да не изпращате децата си на смърт. Нашата Православна вяра не ни позволява да се избиваме един друг. Украинските лидери желаят гибелта на нашите хора, живеещи в мир и с Бога, заради своите политически интереси и интересите на тези, които пазят техния бизнес и ръководни длъжности.
   Скъпи мои, вам не е позволено да стреляте и да убивате. Бог дава живота и Той е, Който го взема. Украинските лидери заявиха, че „Православната вяра е най-големият враг на Украйна”. Така им диктуват чуждите, които не могат да понесат истината, защото са слепи.
        За жертвите на конфликта в Украйна
   Как може да вдигнете оръжие и да стреляте срещу Божието творение? Нали и то, както и вие, има майка, жена, дете? Защо насила ни заставят да убиваме? Тайното вече стана явно, а именно, че загинаха хиляди и десетки хиляди, докато те говорят за стотици. Аз не ви давам благословение да отивате на война, а ви призовавам за мир.
   
Убити са около десет хиляди войници и дори майките им не знаят, че те вече не са между живите. Аз не се занимавам с политика, но с болка ви казвам, че това не е война против врага, а война между нас. Когато САЩ защитават тези проклетници, те всъщност искат да видят как православните се избиват помежду си, докато в същото време ядат, пият, веселят се и се радват, че на тази света земя се пролива кръв.
      За участието на САЩ и Западът в конфликта

   Те в пълна мяра ще заплатят за кръвта, с която са изцапани ръцете и  дрехите им. Всичко това е дело на проклетата Европа и на американците, които навсякъде, където и да се намесят, сеят единствено вражди и кръвопролития. Сега те стоят отстрани и отдалеч се наслаждават, че се пролива кръвта на нашите християни. Братя, ние всички усещаме, че сме на прага на трета световна война. Ето защо ви призовавам: покайте се! Благодаря на всички села на Буковина, на всички нейни жители, че се надигнаха. Към това сме призвани всички: да не изпращаме децата си на смърт!
           За настоящите лидери на Украйна
   
Аз никога няма да спомена на Божествената литургия тези проклети ръководители на нашата страна, тези невярващи, нямащи страх Божий, които седят в креслата си, докато издават заповеди за убийства. Остава ми само една молитва: „Господи, ако още не е късно, просвети ги, защото са обзети от мрака и преизподнята”. Те не се нуждаят от нищо друго, освен от кръвопролитията и в това намират удоволствие. Сатанисти! Слуги на лукавия! Ако не се спрат, то Бог ще ги спре, и тежко и горко им тогава.     Украинското министерство на културата възнамерява да съди еп. Лонгин за "антидържавните" му призиви срещу военната мобилизация в страната, заяви неотдавна Андрей Юраш - директор на Департамента по религиозните дела и националностите към Министерството. "Ние нямаме право да допускаме изказвания, които подриват отбраната на страната в условията на реална война, каквато Украйна води на изток", заяви още Юраш и добави, че еп. Лонгин ще бъде съден за "държавна измяна". Заедно с него за същото ще бъде съден и Луганският митрополит Иоаникий (Кобзев) за благословението му на новоизбрания премиер на ЛНР Игор Плотницки - бел. ред.
Благодатный Огонь
Превод: Светла Георгиева
==



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kenefski
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 637541
Постинги: 373
Коментари: 299
Гласове: 988
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930