Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2013 16:14 - Предсказание на Распутин - краят на света настъпва днес - 23 август 2013 година, предава "Комсомолская правда", новият Исус-ексинформаторът Сноудън
Автор: kenefski Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3551 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 23.08.2013 17:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Масов мор по гълъбите, които падат мъртви от небето в Москва и други градове, като Смоленск и Волгоград, накара много руснаци да си припомнят предсказанието на распутин, че краят на света ще настъпи на 23 август 2013 година, предава "Комсомолская правда".
image       image       Гълъбите сякаш са дрогирани – те се спъват и не реагират на хората, а когато летят, губят ориентация, удрят се в лицата на минувачите или в колите и падат мъртви на земята.
   Близкият до руското императорско семейство мистик, който бе убит през 1916 година, писал още преди век, че на тази дата ще се случи "ужасна буря".
image
"Огън ще 
погълне всичко живо на сушата, и след това животът ще умре, и ще настане мъртва тишина", предрекъл сибирският екстрасенс. imageТочно в петък се очаква до Земята да достигне мощен поток от слънчева плазма, който може да предизвика силна магнитна буря.
    НАСА  регистрира изригване на коронална маса от Слънцето, която е насочена именно към нашата планета, предава CNews.ru. Компютърното моделиране, извършено от експерти на американската космическа агенция, показва, че
милиарди тонове заредени частици се движат със скорост около 920 км в секунда към земята. Това означава, че ще достигне до нас късно тази вечер или утре. Досега нито едно изригване не е осъществявало "точно попадение"  в Земята, пише Телеграф. Но дори и удар по допирателната може да ни докара доста неприятности. Заредените частици не могат да проникнат през атмосферата и директно да ни облъчат, но те могат да повлияят на Земята и на техногенната среда косвено - чрез магнитното поле на нашата планета. Когато плазменият поток се вреже в него, това води до мощни геомагнитни бури. В продължение на няколко дни те могат да предизвикат аварии в спътниковите комуникации и навигацията, а също така може да причинят претоварване на електрическите мрежи и да накарат хората да се чувстват зле. 
      Вярващи в пророчества свързват предсказанията на Распутин с разкритията, които направи бившият консултант на ЦРУ Едуард Сноудън. imageТой каза, че през септември т.г. ще станем свидетели на мощни магнитни бури, за които американското правителство знае от 14 години, но е засекретило информацията.
„Мой район” твърди, че съвпаденията между думите на Сноудън и Распутин били толкова шокиращи, че някои посмели да предположат, че ексинформаторът на ЦРУ е новият Исус. Нещо повече - мистикът от 19-и век, пророкувал, че Божият син ще дойде именно в Русия, а Сноудън наскоро получи временно убежище в тази страна.
Апокалипсисът не е единственото предсказание на Григорий Распутин, който се славил със своите близки отношения с последния руски император Николай Втори. Мистикът предрекъл убийството на императора, идването на власт на Хитлер, сталинските репресии и генетичното клониране.
image
Комсомолская правда”:   Из Европы в Россию завозят отравленные персики и виноград image Из Европы в Россию завозят отравленные персики и виноград Отечественная продукция намного чище, но ее осталось очень мало, сетуют эксперты

Европейские фермеры подсовывают россиянам отраву. С начала года Центр оценки качества зерна (он проверяет не только зерно, а вообще продукты) забраковал шесть тысяч тонн овощей и фруктов. Только на прошлой неделе выявили 187 тонн отравы. В них нашли пестициды и нитраты. Завернуть пришлось продукцию из Испании и Франции (персики, нектарины, груши), Турции и Болгарии (виноград), Бельгии (салат).
    Много это или мало? Судите сами. Всего было сделано чуть более шести тысяч анализов, опасность показали 335 образцов, стало быть, 5% всего импорта — с «браком». Российская продукция чище: было взято 657 анализов, и только в одной партии нашли нитраты.
    Удивляться этому не приходится. Российские фермеры нынче почти не пользуются ни удобрениями, ни ядами. Даже в тех случаях, когда надо бы. У них зачастую просто нет денег. Такая вот экология поневоле. Но именно поэтому мы производим мало, от 50 до 80% овощей и фруктов — это импорт.
    Ну а почему именно европейцы так «хулиганят»? Требования к качеству продукции там жесткие. Если фермер видит, что переусердствовал с удобрениями и ядами — он понимает, что на внутреннем рынке продать свой товар не сможет. Но есть же Россия! Вот и травят нас. Кстати, присоединение к ВТО тут особой роли не сыграло. Объем импортных овощей и фруктов в нашей стране не вырос — куда уж больше.
    К сожалению, крупным торговым сетям выгоднее работать именно с импортной продукцией. Поставки идут большими партиями, без перебоев, а торговцам только этого и надо.




Гласувай:
4



1. bezistena - РАСПУТИН-БЪЛГАРСКИ ПОСВЕТЕН ПРОРОК от рода на Богиня Царица Диана
23.08.2013 20:16
Известяваме ви:Всички пророчества се съобщават на пророците от Горе в ЗАКОДИРАНА ФОРМА(Иза Трака и Богиня Мария),а те от своя страна ги ретранслират за общо ползване на хората в същия режим на зашифровка.Когато пророчеството се отнася за глобални и важни проблеми и събития,касаещи голям брой хора,характерен похват при зашифроването на посланието много често е правият текст да вещае страховити и апокалиптични събития,чрез описанието и обяснението на които са зашифровани с помощта на Свещения Код на Българският език,който ви разкриваме ТАЙНИТЕ НА СВЕЩЕНИЯ БГ ЕЗИКчаст1и2 в bezistena.blog.bg,истинските предстоящи събития,които ВИНАГИ СА ЗА ДОБРО НА ХОРАТА!Непознаването на Кода на Свещените зашифровки води до невъзможността да се разтълкува истинския смисъл на посланието и то се възприема в правият му отрицателен и негативен смисъл,като психическата нагласа на властовите фактори в тази посока предизвиква негативни обществено-политически събития и конфликти.В Божествената категория на Дарбите на Святият Дух дарбата за тълкуване на пророчествата е на по-високо посвещенческо ниво от пророческата дарба и по тази причина много пророци(проводници и глашатаи на Божиите съобщения до хората),непритежаващи тайната на Свещения шифър,съответно не притежаващи тълкувателната дарба на пророчествата си,вменяват на масите абсолютно погрешно негативния прав смисъл на поверените им Божи послания и стават непоправимите бели в по-малка или в голяма степен!
По-кратко казано без познаването на Свещения шифър Божиите СЪОБЩЕНИЯ(Исуш и Богиня Диана)достигат изкривени и изопачени до хората и нанасят поражения и вреди вместо ползи!
ИЗКРИВЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за ИзУц Барк Богиня Мария
ИЗОПАТШЕНА ИНФОРМАЦИЯ=ИНФОРМАЦИЯ за Изуш и Богиня Диана

Христоматиен пример за неправомерното тълкуване на огнената информация в глобални мащаби е Българският пророк РАСПУТИН.КАЗАХМЕ ВИ ИЗРИЧНО,ЧЕ В СВЕТОВНАТА ЖРЕЧЕСКО-ПРОРОЧЕСКА ГИЛДИЯ ЧЛЕНУВАТ САМО ЧИСТИ БЪЛГАРСКИ БОЖИИ ПОТОМЦИ!
РАСПУТИН=Сар Богиня Диана=Иса Бард
цитирай
2. bezistena - ЖИВОТА ЩЕ УМРЕ БЕЗ=БЕЗ Богиня Диана Мария и Ешуж
23.08.2013 20:16
В правия текст на апокалиптичните пророчества на руския Български МИСТИК(Иса и Мат Кая),разшифроваме истинските изпращачи и субекти на събитията:
ДВАДЕСЕТ И ТРЕТИ АВГУСТ=Деса на Бог Тати Иса и Богиня Диана Друид-идва времето на Децата на Исус и Мария-Българите!
УЖАСНА БУРЯ=Бог Жар Иса-Бог Исус подготвя Пришествието си
ОГЪН ЩЕ ПОГЪЛНЕ ВСИЧКО ЖИВО =Святият Божи Дух ще влезе във всички хора,всички ще получат кръщение със Святият Дух.
В Новият Завет Святият Дух слиза връз учениците на Исус като огън.В Българската православна иконографска с ГЪ=ЪГЪН=ОГЪН се означава ГОСПОД
ЖИВОТА ЩЕ УМРЕ без=без Богиня Диана Мария и Ежуш
НА ЗЕМЯТА ЩЕ ДОЙДЕ МЪРТВА ТИШИНА=НА ЗЕМЯТА ЩЕ ДОЙДЕ Богиня Диана Матара и Ешуа
Земята ще бъде ударена от МОЩНА МАГНИТНА БУРЯ= от Богиня Диана Мат Мария и Ешуа
Руските езотерични тайни служби лансират общото американско МЮРЕ(МЮРЕ=Мария-примамка за лековерни и наивни Български Посветени в Русия и по света)-ЕДВАРД СНОВДЪН(Бог Иса и Богиня Диана Друид)като борец за истина,човешки права и свободи и куп още невъзможни геройства,създавайки му образ и легенда на новия Исус!Разшфровката на имената му доказва Божията генетична кръв в него,но НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ!=Мама Мария Диана!
ПРИМАМКА=Бокиня Мама Мария=Мария Магдалена Барк

Включеното в постинга съобщение за масов мор по гълъбите в Москва като индикация за настъпване на края на света,е оригинална форма за информирането ни в шифър-ЧЕ ИДВАТ БОГОВЕТЕ НИ!
ИДВА МАСОВ МОР ПО ГЪЛЪБИТЕ=ИДВА Бог Иса Бълга и Богиня Мат Мария
А иначе НАСА за това е създадена и работи:да следи Исусовия народ и следи за Исусовото идване-ако може да му попречи някак си,ако не успее-да се вреди сред първите посрещачи.
НАСА =Иса
НАСА Е АГЕНЦИЯ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА=АГЕНЦИЯ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА Иса
А кодираното пророчество на СЕВРЮКОВА=Бог Иса Барк,че Гърция ще остане под водата, няма да позволим да се случи,защото
ГЪРЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ПОД ВОДА=ГЪРЦИЯ Е НА Бог Тати Исуш и Богиня Диана-което означава че Българските Богове си вземат пак Гърция!

цитирай
3. bogdan33 - Няма бе спокойно не се коркайте може ...
26.08.2013 00:06
Няма бе спокойно не се коркайте може да са били болни от нещо.Може някой да ги е гърмял с нещо.Може да са умрели от старост.Или от някой по-мощен радар наблизо. Тва за слънцето няма как да се е случило преди 14 години-тоя лъготи.Просто си е помислил ,че от офис писарушка една от хилядите някъде по офисите на ЦРУ в Русия ще го посрещнат кат император или нещо подобно.Само щот е решил да бъде wild.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kenefski
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 637859
Постинги: 373
Коментари: 299
Гласове: 988
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930